Şanlıurfa'dan TÜBİTAK'ta büyük başarı: İlk kez…

Şanlıurfa, TÜBİTAK Ortaokullar Arası Araştırma Projeleri Yarışması'nda tarih yazdı. Siverek Bilsem'in iki projesi birincilik kazanırken, 4 takım "100. Yıl Özel Ödülü"ne layık görüldü. Vali Şıldak, öğrencileri tebrik etti.

Şanlıurfa'dan TÜBİTAK'ta büyük başarı: İlk kez…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa, TÜBİTAK'ın düzenlediği 18. Ortaokullar Arası Araştırma Projeleri Yarışması'nda tarihi bir başarıya imza attı. 

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Elazığ'da düzenlenen bölge finallerinde Şanlıurfa'yı temsil eden 20 takımdan 6’sının Ankara'daki finalde yarışmaya hak kazandığını söyledi. Vali Şıldak, Siverek Bilsem’in Değerler Eğitimi ve Türkçe alanındaki iki projesinin birincilik ödülü kazandığını duyurdu.

TEŞVİK ÖDÜLLERİ DE ŞANLIURFA'YA

Harran Öncüler İmam Hatip Ortaokulu'nun Değerler Eğitimi alanındaki projesi ve Siverek Bilsem’in Tarih alanındaki projesi, teşvik ödüllerine layık görüldü. Vali Şıldak, bu sonuçlarla Şanlıurfa’nın TÜBİTAK tarihinde ilk kez birincilik elde ettiğini vurguladı. Türkiye finallerine katılan 176 proje arasından seçilen 15 projeye Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak verilen “100. Yıl Özel Ödülü”ne ise 4 Şanlıurfa takımı layık görüldü.

VALİ ŞILDAK: GURUR VERİCİ BİR BAŞARI

Vali Hasan Şıldak, elde edilen başarıların Şanlıurfa için büyük bir gurur kaynağı olduğunu kaydederek, “Son beş yılın toplam ödülünden daha fazla ödülü Şanlıurfa’ya getiren takımlarımızı alkışlıyorum. Yarışmalara katılan bütün takımlarımıza özel gayretleri için teşekkür ediyor, ödül alarak bu mutluluğu yaşatan sevgili öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Şanlıurfa'dan TÜBİTAK'ta büyük başarı: İlk kez…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.